Om Helle-Stedet

Helle K Floyd Helle Stedet

Terapi med nærvær og tryghed

 

De fysiske rammer betyder meget for menneskers tillid, tryghed og nærvær. Derfor finder du hos Helle-stedet et hjemligt og hyggeligt miljø med plads til fordybelse, kreativitet og ro.
Helle-stedet er placeret i hjertet af Nyborg 97 meter fra Torvet, i gåafstand til det grønne naturområde Volden omkring Nyborg Slot og ligeledes i gåafstand til havnen. Der er rige muligheder for at bruge de forskellige faciliteter til f.eks. samtaler i naturen, hvor der er ro og højt til loftet.

Om Helle

Jeg er uddannet:
Familie- & Psykoterapeut MPF (medlem af Dansk Psykoterapeutforening)

Socialrådgiver

Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi instruktør (Kognitiv Center Fyn, Odense)

NADA terapeut (øre akupunktur)

Shiatsu-terapeut (holistisk krops-terapeut).

Relevante kurser og efteruddannelse indenfor narrativ samtalepraksis, mentalisering, neuroaffektiv udviklingspsykologi, netværksinddragende metoder, Signs of safety (SOS), motiverende samtaler (MI), psykisk førstehjælp (defusing), børnesamtaler, spiseforstyrrelser og selvskade samt kursus i klinisk suicidologi/ risikovurdering.

Helle_Kramer_Floyd_Helle-Stedet

Jeg har mange års erfaring med arbejde indenfor børne, unge og familieområdet, siden jeg blev uddannet som socialrådgiver i 2013.
Jeg har arbejdet som rådgiver, behandler og indenfor specialområdet. Jeg har en særlig interesse for traumer, dvs. oplevelser, som kan have påvirket krop, psyke og sjæl. Jeg har erfaringer med børn og unge, som er vokset op i familier med alkohol, psykisk sygdom, selvmord, misbrug og overgreb. Jeg har også erfaringer med frivilligt arbejde inden for Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp.

Privat bor jeg sammen med min mand Patrick, som jeg har været gift med siden 1999. Vi bor på landet i et gammelt bindingsværkshus med stråtag, som vi deler med 2 hunde. Vores værdier handler om økologi, bæredygtighed og kærligheden til livet. Jeg nyder mit liv og lader op i naturen især ved havet, ved at lave noget kreativt, læse, lytte til musik, praktisere yoga, meditere og være sammen med andre mennesker i nærende fællesskaber.

Hvorfor vælge Helle-Stedet?

Der er plads til både hverdagsbøvl og livskriser

Min drøm er at skabe et sted, som kan være et frirum og et trygt sted, hvor der er plads til livet. Et sted til samtaler om livets sorger og glæder. Et sted hvor “Menneskelig opblomstring” og trivsel er i fokus. Et sted, hvor det trygge rum kan være med til at skabe et stærkere fundament og ståsted i livet samt muligheder for at udvikle mere kærlige og meningsfulde relationer. Et sted, hvor der er plads og rummelighed til at være “os selv” og samtidig være en del af nærende fællesskaber.

Sommerfugle

Helle-Stedets symboliseres af en sommerfugl, idet jeg er fascineret af denne smukke “fugl” med så meget kraft. Sommerfuglen kan ses som et symbol på den transformation, som vi kan gennemleve i en livscyklus. Den ses i græsk mytologi som et symbol på sjæl og psyke. Den giver resonans i mit liv og minder mig om at leve i nuet. Sommerfuglens sårbarhed kan også være en styrke, og den har bragt så meget kærlighed ind i mit liv, livsglæde, empati og følelsen af at høre til – i nærende fællesskaber og relationer med andre mennesker.

Værdier

Jeg er optaget af sundhed i krop, sind og sjæl. Derfor er Helle-Stedets ståsted holistisk, idet jeg møder det hele menneske. Jeg er især inspireret af viden om, at kroppen holder regnskab, og derfor er en af mine værdier kontakt med kroppen, som kan “gemme” på vores følelser. At vi i kontakten med kroppen kan lære en indre glæde ved at tage vare på os selv, være nænsomme overfor os selv, venlige og elske os selv.
 Jeg vægter tillid, tryghed, ordentlighed og faglighed højt.

Helle K Floyd Helle Stedet
Helle K Floyd Helle Stedet
Helle K Floyd Helle Stedet

Certificeret medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og det er din garanti for, at du får samtaleterapi af faglig høj standard og i henhold til Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt.

https://psykoterapeutforeningen.dk/etikregler/

Jeg har naturligvis tavshedspligt vedrørende alle personlige forhold erfaret under terapien med de undtagelser,der følger af lovgivningen og er som medlem forpligtet til at få regelmæssig supervision.

Dansk Psykoterapeutforening

CVR: 42449059 | +(45) 23 10 65 59 | Helle Kramer Floyd | Korsgade 7, 1th, 5800 Nyborg

Persondatapolitik & Cookie- & Privatlivspolitik