Livets Træ

Livets Træ

Jeg tilbyder Livets Træ som metode i samtaler, hvor det kan give mening. Det er en narrativ metode, som oprindeligt er udviklet af Ncazelo Ncube i 2006 for at hjælpe børn, som kæmpede med effekterne af tab og dødsfald i familien, misbrug, omsorgssvigt og fattigdom.

Det er min praksis erfaring, at Livets træ kan anvendes som et kreativt forløb i individuelle samtaler, par, relations og familie samtaler. Det kan være en måde at arbejde med svære livssituationer.

Jeg har gode erfaringer med at bruge Livets Træ i samtaler med børn & unge, som ofte trives med den kreative, visuelle og legende tilgang. Ligeledes kan Livets Træ give mening i en graviditet som en forberedelse til at blive forældre, som et kort over et parforhold, og Livets Træ kan også være meningsfuldt i sorg forløb og for at skabe et mere solidt fundament i livet. Det kan gøre det muligt at få et mere tydeligt kort over egne færdigheder, viden om egne værdier, betydningsfulde andre, håb & drømme. Det kan komme til at betyde, at identitetsforståelsen bliver mere nuanceret og rigere, som igen kan være med til at mestringen og styringen af eget liv øges.

Den kan være en måde at arbejde med traumer på, som også inviterer til et lethed og leg, så muligheden for at hele øges, idet for meget alvor kan føles for skamfuldt og tyngende.

Helle-Stedet Psykoterapi

CVR: 42449059 | +(45) 23 10 65 59 | Helle Kramer Floyd | Korsgade 7, 1th, 5800 Nyborg

Persondatapolitik & Cookie- & Privatlivspolitik