Livets Træ

Livets Træ

Jeg tilbyder Livets Træ som metode i samtaler, hvor det kan give mening. Det er en narrativ metode, som oprindeligt er udviklet af Ncazelo Ncube i 2006 for at hjælpe børn, som kæmpede med effekterne af tab og dødsfald i familien, misbrug, omsorgssvigt og fattigdom.

Det er min praksis erfaring, at Livets træ kan anvendes som et kreativt forløb i individuelle samtaler, par, relations og familie samtaler. Det kan være en måde at arbejde med svære livssituationer.

Jeg har gode erfaringer med at bruge Livets Træ i samtaler med børn & unge, som ofte trives med den kreative, visuelle og legende tilgang. Ligeledes kan Livets Træ give mening i en graviditet som en forberedelse til at blive forældre, som et kort over et parforhold, og Livets Træ kan også være meningsfuldt i sorg forløb og for at skabe et mere solidt fundament i livet. Det kan gøre det muligt at få et mere tydeligt kort over egne færdigheder, viden om egne værdier, betydningsfulde andre, håb & drømme. Det kan komme til at betyde, at identitetsforståelsen bliver mere nuanceret og rigere, som igen kan være med til at mestringen og styringen af eget liv øges.

Den kan være en måde at arbejde med traumer på, som også inviterer til et lethed og leg, så muligheden for at hele øges, idet for meget alvor kan føles for skamfuldt og tyngende.

Helle-Stedet Psykoterapi

+(45) 23 10 65 59

Korsgade 7, 1.th., 5800 Nyborg

hellekfloyd@protonmail.com

Kontakt

Book en tid

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil booke en tid eller har spørgsmål. Jeg svarer efter bedste evne og bestræber mig altid for at vende tilbage inden for 24 timer på hverdage – også på de sociale medier.

Adresse

Korsgade 7, 1.th, 5800 Nyborg

Telefon

+(45) 23 10 65 59

E-mail

hellekfloyd@protonmail.com

Du kan finde “Helle-Stedet” i Korsgade 7, 1.th. i Nyborg (Indgang mellem “Jensen & Co” og “Mobilsyn”)
Der er en god parkeringsplads i Nørrevoldgade 9 ved Teknik- og Milljøafdelingen. Parkerer du her, kan du gå igennem arkaden ved rådhuset og følge Korsgade mod havnen. Alternativt er der også en god parkeringsplads overfor Cafeen Vestervold, hvor du kan gå til Helle-Stedet på 4 minutter via Gasværksgade, Slotsgade og Kongegade. 

Afbudspolitik

Da jeg sætter tid af til dig i min kalender og ikke umiddelbart kan fylde denne op igen ved sene afbud, er det vigtigt, at du melder afbud i god tid. Du kan være blevet syg på dagen, men meld helst afbud dagen før, hvis du kan mærke sygdom er på vej. Du må gerne sende afbud pr. mail eller sms.

Afbud senest 24 timer før.

Hvis afbud gives indenfor 24 timer før aftale, betales halv pris.

Hvis intet afbud gives betales fuld pris.

CVR: 42449059 | +(45) 23 10 65 59 | Helle Kramer Floyd | Korsgade 7, 1th, 5800 Nyborg

Persondatapolitik & Cookie- & Privatlivspolitik

butterfly PNG Designed By ngupakarti from Pngtree.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Powered by Simon L. Lange @ www.simonllange.com